Coleção 122 Bvlgari Blv Ii Feminino Excelente. Middle notes are iris, patchouli and vetiver; Fris, natuurlijk en harmonieus zijn de toverwoorden van bvlgari blv ii. De geur is ontwikkelt in samenwerking met ontwerper jacques cavallier. Bvlgari blv ii is een vrouwelijk aroma met een natuurlijk gevoel van vrouwelijkheid, aantrekkingskracht en harmonie. Bvlgari blv ii fles gloeit in lichtblauw licht blauw.

15896798854664090127

Aqui 15896798854664090127

Top notes are violet, star anise, licorice and mandarin orange; Het florale hart voegt een op en top vrouwelijke diepte toe die geruime tijd rond blijft zweven. De meest overheersende kenmerken zijn de dikke glasbodem en de brede zijranden van de fles.

Fris, natuurlijk en harmonieus zijn de toverwoorden van bvlgari blv ii.

Het florale hart voegt een op en top vrouwelijke diepte toe die geruime tijd rond blijft zweven. Deze verleidelijke geur rust op een weelderige, oriëntaalse basis met hinten van amber, tonkaboon en musk. Top notes are violet, star anise, licorice and mandarin orange; The flakon by bvlgari blv ii eau de parfum presenteert zich in een asymmetrische trapezoïdale vorm. Bvlgari blv ii is een vrouwelijk aroma met een natuurlijk gevoel van vrouwelijkheid, aantrekkingskracht en harmonie.

15896798854664090127

De transparante glazen flacon aan de onderkant is zeer massief en breed, maar smaller naar de nek toe. Bvlgari blv ii is een vrouwelijk aroma met een natuurlijk gevoel van vrouwelijkheid, aantrekkingskracht en harmonie. Fris, natuurlijk en harmonieus zijn de toverwoorden van bvlgari blv ii. Bvlgari blv ii fles gloeit in lichtblauw licht blauw. Deze verleidelijke geur rust op een weelderige, oriëntaalse basis met hinten van amber, tonkaboon en musk. Top notes are violet, star anise, licorice and mandarin orange; Base notes are cotton flower, musk, benzoin, tonka bean, amber and french labdanum. Viool, steranijs, zoethout en mandarijn sinaasappel. The flakon by bvlgari blv ii eau de parfum presenteert zich in een asymmetrische trapezoïdale vorm. Middle notes are iris, patchouli and vetiver; Het florale hart voegt een op en top vrouwelijke diepte toe die geruime tijd rond blijft zweven.